Repartiment de punts al Martínez Valero (1-1)

L'Elx ha aprofitat una nova errada defensiva del Llevant per a avançar-se mitjançant Lucas Pérez i Morales ha fet la igualada

Morales tracta de desfer-se de Gonzalo Verdú
Morales tracta de desfer-se de Gonzalo Verdú / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx i el Llevant han empatat a un gol al Martínez Valero en un duel en què els granotes s'han mostrat superiors, però s'han trobat amb un inspiradíssim Kiko Casilla. Els franjaverds han aprofitat una nova errada defensiva dels de Paco López per a avançar-se mitjançant Lucas Pérez, i Morales ha marcat el definitiu 1-1 en la segona part.

Les baixes de Gonzalo Melero i Miramón han obligat Paco López a canviar el dibuix de l'equip i per primera vegada en aquesta temporada ha disposat una defensa de cinc, amb Clerc i Son com a carrilers llargs. L'aposta no li ha anat malament, ja que el Llevant ha entrat molt bé al camp i ha aconseguit el control del partit. Kiko Casilla ha evitat el gol granota amb dues grans intervencions davant Morales i Dani Gómez, mentre que els il·licitans només s'acostaven a l'àrea defesa per Cárdenas aprofitant les errades dels visitants.

I precisament l'Elx ha aprofitat un d'aquests errors defensius tan habituals en el Llevant en aquest inici de Lliga per a avançar-se en el marcador. Una mala cessió arrere de Duarte ha acabat als peus de Lucas Pérez després que Cárdenas haja aturat en primera instància un llançament de Benedetto. El gallec, que ja va fer el gol de la victòria contra el Getafe, no ha desaprofitat el regal i ha fet el primer gol del partit. L'equip de Paco López dominava la pilota davant un Elx cada vegada més còmode i, tot i que ho ha continuat intentant, se n'ha anat als vestidors per davall en el marcador.

En la represa el Llevant ha seguit assetjant la porteria de Casilla sense èxit. Però tant d'anar el cànter a la font arriba que es trenca. Morales no ha perdonat en l'enèsima ocasió i ha situat l'empat, que feia més justícia amb el que s'estava veient sobre la gespa. Poc després, el capità ha disposat d'una nova opció de marcar, però Casilla, providencial, ha tornat a salvar els seus.

Escribá ha intentat canviar el guió del partit amb un doble canvi que suposava el debut de Javier Pastore amb l'Elx. Però la veritat és que les substitucions no han fet efecte. La pilota i les ocasions eren per als granotes, almenys fins que un inspirat Morales ha hagut d'abandonar el terreny de joc per problemes musculars. El debut de Mustafi amb el Llevant ha sigut el més destacat d'ací al final del partit, amb repartiment de punts per als dos equips.

La sensació és que el punt és molt millor per a l'Elx, que suma sis punts en cinc jornades, que per al Llevant, que continua sense guanyar en aquesta Lliga. De fet, acumula ja tretze partits sense guanyar si se sumen els últims partits de la temporada passada. L'última victòria granota va ser el 10 d'abril a Ipurua.

També et pot interessar

stats