Renovarà Baraja amb el València?

El club aposta per la seua continuïtat, però ell no ho té clar

Renovarà Bajara amb el València?

La continuïtat o no de Baraja a la banqueta del València és ara mateix el gran dilema en el club de Mestalla. En el club aposten per la renovació, però el tècnic no ho té clar. El Pipo té condicions i una de les principals és que, abans de confirmar la renovació el club, explique públicament el projecte esportiu de Meriton per a la pròxima campanya.

El tècnic vol que l'afició sàpiga des del principi si el València lluitarà per la permanència, per la zona Meriton o per Europa. Baraja vol que el club explique si hi ha diners o no per a fitxar a l'estiu. Vol, en definitiva, que no es repetisca amb ell la història de Gracia, Bordalás o Gattuso.

La història en què l'entrenador i l'afició se senten enganyats per unes falses promeses de Singapur que mai acaben de complir-se. La història que ha portat el València de guanyar títols a salvar-se en l'última jornada.

De moment, els agents dels jugadors esperen que Layhoon, Solís i Corona els confirmen una reunió que s'ha de produir en els pròxims dies. Aquest dimecres Baraja torna de Sevilla, on estarà en l'homenatge a Joaquín i la reunió no hauria de fer-se esperar. 

També et pot interessar

stats