La renovació de Rochina s'enquista

El futbolista saguntí acaba contracte a final de temporada. Amb la possibilitat que puga eixir lliure al gener, als granotes els podria interessar vendre'l.

El migcampista del Llevant, Rubén Rochina, en una imatge d'arxiu
El migcampista del Llevant, Rubén Rochina, en una imatge d'arxiu / Llevant

En el Llevant preocupa i molt Rubén Rochina. El migcampista de 29 anys acaba contracte a finals de temporada i, de moment, no ha acceptat la renovació que li ha oferit el club granota. El gran rendiment de l'extrem saguntí, l'any passat va fer quatre gols i va donar quatre assistències en 28 partits disputats de Lliga, el fan peça desitjable per a qualsevol equip. Més encara si es té en compte que en quedar lliure al juny no tindria cap cost.

Tot i que el Llevant ha intentat des que va acabar la passada temporada renovar el contracte per tres temporades més, sembla que Rochina en demanaria quatre. Així que amb la impossibilitat d'arribar a un acord, els llevantinistes es plantegen vendre'l i traure renda del migcampista. Una venda que de pas solucionaria els seus problemes de fair play financer. Seria un dels cinc que inclouria eixa nòmina de jugadors, a hores d'ara, vendibles, ja que no hi ha suficient fitxes per a tots. Recordem que en l'actual primera plantilla hi ha 30 jugadors. A setmana i mitja que es tanque el mercat de fitxatges, el cas Rochina és el principal maldecap als despatxos d'Orriols, però ja saben que no l'únic.

També et pot interessar

stats