Remuntada del València per a trencar registres

Els gols de Maxi, Guedes i Alderete, a més d'un en pròpia de l'Osasuna, han donat la victòria als de Bordalás

Gonçalo Guedes i Carlos Soler celebren el tercer gol del València
Gonçalo Guedes i Carlos Soler celebren el tercer gol del València / Efe

Al Sadar s'enfrontaven dos equips que, després de les tres primeres jornades de Lliga, arribaven invictes. L'Osasuna s'avançava, però el València ha capgirat el marcador per a acabar golejant (1-4) i tornar a guanyar lluny de Mestalla.

Gonçalo Guedes, autor d'un gol i provocador d'un altre en pròpia porteria, i Carlos Soler, amb dues assitències, han tornat boja la defensa rogeta. Maxi Gómez i Alderete, que s'havien incorporat els últims al grup després dels compromisos internacionals, han fet els altres dos gols de l'equip de Bordalás.

Dues decisions arbitrals que ha corregit el VAR han beneficiat l'equip de Mestalla. En els primers minuts de joc l'àrbitre assenyalava un penal favorable a l'equip navarrés per falta d'Hugo Guillamón i, després de veure la repetició, el mateix col·legiat ha canviat d'opinió. En la segona part, una falta no assenyalada al porter Giorgi Mamardashvili ha acabat amb un gol de l'Osasuna. Una vegada revisada l'acció, sí que s'ha vist infracció sobre el porter valencianista.

El València ha posat fi així a diverses males ratxes, ja que ha acabat amb la seua mala dinàmica de resultats fora de casa (en què no guanyava des de feia més de huit mesos), i ha sigut capaç de tornar a guanyar dos partits seguits de lliga un any i mig després.