Reial Societat-Villarreal: duel en la part alta

Els groguets, que sumen onze partits sense perdre, visiten l'estadi del líder de la Lliga.

Gerard Moreno i Remiro, en el duel de la temporada passada
Gerard Moreno i Remiro, en el duel de la temporada passada / @LaLiga

El Villarreal visita aquest diumenge l'estadi d'Anoeta per a enfrontar-se al líder de la Lliga, la Reial Societat, en un dels partits més atractius de la jornada 11, que també suposarà un duel guipuscoà a les banquetes: Imanol Alguacil contra Unai Emery. Els groguets, tercers, sumen onze partits sense perdre, i tindran davant un rival que porta sis jornades seguides guanyant, però que tindrà la baixa sensible de David Silva.

L'entrenador groguet ha dit que els espera un partit difícil contra una Reial Societat que, segons ell, ha crescut molt en els últims temps. El tècnic preveu que en el duel passaran moltes coses, fet pel qual hauran d'estar “molt concentrats durant els 90 minuts per a superar cada situació”.

Emery creu que serà un duel obert, amb ocasions, amb una gran lluita per a aconseguir el control de la pilota i que serà un repte aconseguir-ho: “Ells tenen un joc posicional molt bo, per la qual cosa no serà fàcil llevar-los el baló”. Respecte al seu equip, es mostra content per com estan anant les coes, però pensa que poden donar més i seguir millorant.

El preparador d'Hondarribia no podrà comptar amb Paco Alcácer, màxim golejador de l'equip juntament amb Gerard Moreno, pels problemes en els isquiotibials, ni tampoc amb Alberto Moreno, lesionat de llarga duració. Això sí, tindrà frescos jugadors com Pau Torres, Pervis Estupiñán o Moi Gómez, que no van jugar contra el Maccabi.

Els precedents són favorables als groguets, que només han perdut tres partits en désset visites a l'estadi d'Anoeta en Lliga. A més, el Villarreal s'ha endut els tres punts de Sant Sebastià en quatre dels últims partits que s'han disputat allí. Però la Reial Societat arriba al duel amb només una derrota en deu jornades disputades, contra el València.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls i Jorge López.

També et pot interessar

stats