Gerard assenyala el camí cap a Europa (1-3)

Un doblet i una assistència del davanter català permeten el Vila-real endur-se la primera victòria a domicili en la Lliga

Gerard Moreno, després de mmarcar un dels gols
Gerard Moreno, després de marcar un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de desembre 2021 - 21:27 Actualitzat: 18 de desembre 2021 - 18:27

El Vila-real ha aconseguit una meritòria victòria al Reale Arena contra un dels equips que ocupen els primers llocs de la taula, la Reial Societat (1-3), gràcies a un doblet i una assistència de Gerard Moreno, per a remuntar el gol inicial d'Isak. El duel ha estat marcat per l'expulsió d'Oyarzabal per roja directa en els primers minuts de la represa. 

L'equip d'Unai Emery ha eixit molt ben plantat i ha disposat de les primers ocasions per a marcar, però sobretot Dia no ha tingut la millor vesprada. Isak, en canvi, sí que ha estat encertat, i en una jugada personal ha fet el primer gol del partit quan millor se sentien els groguets.

I quan més se'l necessitava, ha aparegut el de sempre, el que tant ha trobat a faltar l'equip groguet en aquest inici de temporada, Gerard Moreno. El davanter català ha posat les taules en una rematada a la treta d'un córner per a fer justícia amb el que s'estava veient sobre el terreny de joc del Reale Arena. 

L'expulsió d'Oyarzabal només començar la segona part per una dura entrada a Yeremy ha aplanat el camí del Vila-real. I novament Gerard, i una altra vegada de cap a la treta d'un córner, ha fet el gol del triomf, el que fa 19 aquest any en Primera, que el converteix en el màxim golejador espanyol del campionat. El català encara ha tingut temps de deixar en safata el tercer i definitiu gol a Samu, per a donar al seu equip tres punts vitals contra un rival directe per a reenganxar-se a la lluita per Europa.

En la jornada 18 l'equip d'Emery ha aconseguit el primer triomf a domicili en Lliga i si suma els tres punts en el partit ajornat contra l'Alabés fregarà ja els sis primers llocs, els que donen accés a jugar competicions europees la temporada que ve.

També et pot interessar

stats