El València diu adeu al somni europeu (1-0)

Els de Baraja perden a Sant Sebastià per la mínima i sumen cinc partits sense conéixer la victòria

Beñat Turrientes i André Almeida disputen una pilota
Beñat Turrientes i André Almeida disputen una pilota / Agència Efe

Al València se li està fent llarguíssima la temporada. Un punt de quinze és el trist bagatge d'un equip que en les últimes jornades ha perdut la seua identitat. Uns números que – evidentment– han fet que en la jornada 36 els de Baraja hagen dit definitivament adeu al somni d'Europa.

Amb les baixes de Pepelu i d'Hugo Duro semblava difícil traure alguna cosa positiva del Reale Arena. El partit ha tingut uns minuts inicials elèctrics. En el minut 2 Iaremtxuk ha fet emmudir el Reale Arena amb un gol que li han anul·lat per un clar fora de joc. La resposta de la Reial Societat no s'ha fet esperar i un minut després ha fet l'un a zero. Centrada de Barrena, Take Kubo toca de manera acrobàtica i André Silva marca a plaer davant d'un Foulquier despistat.

En el minut 15,un llançament de Javi Guerra des de fora de l'àrea que ha eixit fregant el pal ha sigut l'única oportunitat valencianista en la primera part. Poc després qui ho ha intentat de lluny ha sigut Turrientes, però s'ha trobat amb una bona estirada de Mamardashvili. 

En la represa, el València ha eixit més dinàmic, amb més ritme, però sense encert. L'ocasió més clara ha arribat en el minut 71 en una acció de Diego López per la banda que primer Canós i després Alberto Marí no han pogut culminar davant d'un Álex Remiro que ha estat magistral.

Al remat, partit amb poca història. La Reial Societat certifica la presència a Europa i es col·loca sisé en llocs d'Europa League després de l'empat del Betis a Las Palmas. El València es baixa del tren europeu. L'única notícia positiva per als de Baraja ha sigut tornar a veure al terreny de joc el capità José Luis Gayà.

També et pot interessar

stats