L'Elx ha perdut 2-0 contra la Reial Societat i continua afonat en la taula

Verdú i Badia veuen com el llançament de Kubo acaba en gol
Verdú i Badia veuen com el llançament de Kubo acaba en gol / Juan Herrero (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de març 2023 - 15:56 Actualitzat: 19 de març 2023 - 19:31

La permanència en Primera Divisió és ja quasi un impossible per a l'Elx. L'equip franjaverd ha perdut 2-0 al Reale Arena i continua afonat en la taula, a 14 punts de la salvació, quan només falten dotze partits perquè acabe la Lliga.

La Reial Societat s'ha mostrat molt superior des del xiulit inicial i només la falta d'encert de cara a porteria ha evitat que l'equip local inaugurara el marcador en la primera part. David Silva, que ha completat un gran partit, ha deixat en avantatge en més d'una ocasió els seus companys, però ni Kubo ni Sorloth han encertat a marcar.

La resistència franjaverda s'ha acabat en la represa. Quan a penes feia dos minuts que havia començat la segona part, Kubo ha fet justícia amb l'1-0, tot i que el japonés estava en una posició molt ajustada, que semblava fora de joc, el VAR ha donat validesa al gol i aquesta acció ha acabat d'afonar l'Elx. Barrenetxea, ja en els minuts finals, ha marcat el definitiu 2-0.

Cada vegada hi ha menys temps per a obrar el miracle de la permanència. La pròxima jornada visita el Martínez Valero ni més ni menys que el líder, el Barça.