El CD Eldense rescata un punt valuós al Carlos Tartiere (1-1)

L'equip blaugrana ha resistit més de vint minuts amb un home menys per l'expulsió de Dumic

Juanto Ortuño, en una acció del partit
Juanto Ortuño, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
03 de febrer 2024 - 20:58 Actualitzat: 04 de febrer 2024 - 19:08

El Club Deportivo Eldense ha encadenat la setena jornada sense conéixer la derrota, després d'empatar 1-1 contra l'Oviedo, en un dels camps més difícils de Segona Divisió, el Carlos Tartiere. Chapela ha avançat els blaugranes en la primera part, però un penal ha suposat l'empat local i l'expulsió de Dumic.

L'equip de Fernando Estévez ha cedit el control de la pilota als asturians i s'ha limitat a defendre bé i a eixir a la contra. Aquest plantejament ha dificultat molt la circulació de l'Oviedo, que no aconseguia crear massa perill en la porteria defesa per Aceves. En canvi, els d'Elda sí que creaven dificultat als locals cada vegada que eixien a la contra. I en una d'aquestes ha arribat el gol de Chapela, que li ha donat avantatge als blaugranes en el descans.

En la represa, els asturians han introduït tres canvis per a tractar de reaccionar i poc a poc han anat acostant-se a la porteria d'Aceves, que ha resolt amb gran encert totes les accions en què ha hagut d'intervindre. Un penal a instàncies del VAR per una falta de Dumic sobre Borja Bastón ha canviat el guió del duel. El davanter ha marcat l'empat i els d'Elda s'han quedat amb un menys per l'expulsió de Dumic, quan encara quedaven vint minuts per al final. Però l'equip de Fernando Estávez ha resistit bé i fins i tot ha tingut opcions de marcar el segon.

El resultat ja no s'ha mogut i amb aquest empat, el CD Eldense s'allunya a nou punts de la zona de descens a Primera RFEF. 

També et pot interessar

stats