Reial Múrcia-Castelló, diumenge en la televisió d’À Punt a les 18:00 hores

La finestra esportiva retransmetrà el partit entre dos candidats a entrar en el play-off d'ascens a Segona Divisió

Imatge del Reial Múrcia i del CE Castelló
Imatge del Reial Múrcia i del CE Castelló

L'estadi de la Nueva Condomina serà l’escenari del partit entre el Reial Múrcia i el CE Castelló que À Punt Mèdia retransmetrà en directe diumenge a partir de les 18:00 hores. Un partit en què estan en joc més que tres punts: s'hi juga una plaça per a accedir als play-offs d'ascens a Segona Divisió.

El Castelló arriba al duel en la tercera posició, set punts per damunt del seu rival, sisé, i que necessita la victòria per a reenganxar-se a les posicions de privilegi. Els d'Albert Rudé guanyaren en l’últim partit jugat a Castàlia contra l'SD Logronyés, gràcies a un gol de Koné de cap. El conjunt alb-i-negre certificarà la seua presència en el play-off en cas de guanyar o empatar contra l'equip murcià.

Precisament, és el mateix equip de la comunitat autònoma que li dona el nom, el que s'ha complicat la seua classificació en les últimes setmanes. Només ha sumat un punt en els tres partits anteriors en què va empatar contra l'Osasuna Promeses i va perdre contra Intercity i Amorebieta.

Narrarà el partit Raül Pina, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana, a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

També et pot interessar

stats