El Vila-real assalta el Bernabéu (2-3)

L'equip groguet ha guanyat per segona vegada en l'estadi del Reial Madrid i es manté a 4 punts de la zona Champions

Samu celebra el tercer gol amb els companys
Samu celebra el tercer gol amb els companys / Chema Moya (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
07 d'abril 2023 - 18:43 Actualitzat: 09 d'abril 2023 - 00:18

El Vila-real ha aconseguit la segona victòria de la seua història en el Santiago Bernabéu en véncer 2-3 el Reial Madrid. L'equip groguet ha remuntat dues vegades un marcador advers, gràcies a dos gols i una assistència de Samu, i es manté a quatre punts dels llocs que donen accés a jugar la Champions League la temporada que ve.

El Madrid ha reservat alguns futbolistes com Modric o Kross pensant en el duel de quarts de final de la Champions de dimecres. El Vila-real, per contra, ha eixit amb tot el que tenia. Això sí, no ha pogut comptar amb dos futbolistes claus, Gerard Moreno i Raúl Albiol. Però l'equip de Quique Setién no s'ha espantat i ha eixit al Bernabéu a per totes, amb una pressió alta que ha dificultat la circulació de pilota dels blancs.

Tot i el bon inici, els madrilenys s'han avançat en el marcador en una acció desafortunada, ja que Pau Torres s'ha marcat en pròpia porta. Però els groguets no s'han rendit i Samu ha aconseguit l'empat en una gran acció individual. Poc després, Tchouameni li ha fet una entrada criminal al nigerià, però Alberola Rojas no ha xiulat ni falta. L'1-1 amb què s'ha arribat al descans semblava fins i tot curt per als mèrits del Vila-real, que ha completat una gran primera part.

En la represa, l'equip groguet ha hagut de tornar a anar contra corrent. Vinicius ha posat novament per davant els d'Ancelotti en una acció aïllada en el minut 47. Però els de Setién no s'han afonat i han continuat buscant la porteria de Curtois. Morales, quasi només entrar en el camp, ha fet justícia amb el 2-2, després d'una gran jugada de Samu. Alberola Rojas ha anul·lat el gol en primera instància, però el VAR li ha donat validesa.

I poc després Samu ha culminat el seu gran partit amb un autèntic golàs des de fora de l'àrea, que ha servit per a aconseguir el segon triomf del Vila-real al Bernabéu. Encara ha tocat patir un poc en els deu minuts que restaven, ja que l'àrbitre ha xiulat un penal per unes mans inexistents de Mandi. Per sort, el VAR l'ha tornat a corregir i els groguets han sumat tres punts que els permeten seguir somiant amb la Champions.