Reial Madrid-Llevant: perill real

Els granotes no perden des del dia 2 de gener contra el Vila-real.

La plantilla del Llevant abans de començar un partit
La plantilla del Llevant abans de començar un partit / Twitter: @LevanteUD

El Llevant visita el Reial Madrid després de l'impuls de guanyar el Valladolid en l'últim partit en Copa del Rei i classificar-se per als quarts de final. Els granotes confirmaren perquè no perden des del dia 2 de gener, realitzaren una exhibició de joc i de gols i demostraren que poden ser un equip molt competitiu en la segona part de la temporada. El 4 a 2 final va reanimar l'equip després del dolorós empat contra els val·lisoletans en l'última jornada de Lliga.

Ara, el següent rival és el segon classificat. Un rival que és més perillós quan els resultats no són bons i que trau el caràcter, com ja va fer la passada setmana, per a refer-se i continuar. En l'últim partit contra l'Alabés, els de Zidane, sense el francés que estava confinat a casa per ser positiu en coronavirus, van fer una exhibició de joc i una de les millors primeres parts de tota la temporada. Els merengues se'n van anar al descans amb 0-3 en el marcador i la sensació d'haver pogut fer molts gols més.

L'altra eventualitat que tindrà l'equip granota és que l'eliminació del Reial Madrid per part de l'Alcoià en Copa del Rei ha provocat que no haja jugat partit entre setmana i que arriben a la jornada més descansats que el seu rival. No obstant això, el segon entrenador, Bettoni, només tindrà a la seua disposició 16 jugadors del primer equip, ja que Sergio Ramos, Rodrygo i Valverde continuen lesionats, Nacho té coronavirus i Carvajal i Lucas Vázquez estan quasi descartats. Qui tampoc estarà és Odegaard, després que s'haja consumat la seua cessió a l'Arsenal.

Per la seua banda, Paco López, que continua amb les lesions de Campaña i Doukouré, no podrà comptar amb Jorge de Frutos que no s'ha aconseguit recuperar a temps dels seus problemes en els isquiotibials. Tampoc Vukcevic que ha sigut baixa en els dos últims partits per una lumbàlgia.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 16:15 h, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros i de César Escribano.