El Reial Madrid guanya la catorzena Champions

L'equip blanc ha guanyat 0-1 el Liverpool en un partit que ha hagut de començar amb 35 minuts de retard per problemes d'accés a l'estadi

Marcelo alça el trofeu de campió
Marcelo alça el trofeu de campió / Yoan Valat (Efe)

El Reial Madrid ha conquistat la catorzena Champions League en la història del club i la cinquena en els últims huit anys, després de véncer 0-1 el Liverpool en la final disputada a París. Un gol de Vinícius en la segona part ha sigut suficient per a aconseguir un nou títol continental, gràcies a les parades de Thibaut Curtois, elegit millor jugador del partit.

Els anglesos han sigut millors en la primera part i només les parades del porter belga han evitat que s'avançaren en el marcador. Els blancs han resistit i fins i tot se n'han pogut anar al vestidor per davant, però l'àrbitre ha anul·lat un gol de Benzema per fora de joc. En la represa, el Reial Madrid ha mostrat la seua superioritat física i ha tingut prou amb un gol del davanter brasiler per a guanyar una Champions que han tingut perduda en quasi totes les eliminatòries.

La final de la Champions s'ha vist tacada pels problemes dels aficionats per a entrar a l'Stade de France de París, fet que ha obligat a retardar 35 minuts l'inici del partit.