El Reial Madrid empata a Mestalla en el temps afegit

Carlos Soler marca el gol del València i Benzema empata en els últims minuts.

Jugadors del València CF celebren un gol
Jugadors del València CF celebren un gol / Efe

La sort o l’anomenada heroica del Reial Madrid li ha arrabassat la victòria al València en els minuts de temps afegit, quan Mestalla ja pensava que tenia els tres punts en la butxaca. El València havia fet suficients mèrits en la segona part per a emportar-se la victòria, però no ha pogut ser. En un llançament de córner, Courtois s'ha presentat en l'àrea valencianista, li ha guanyat en el salt a Kondogbia i de cap ha obligat Doménech a fer una gran parada. La pilota ha quedat morta en l'àrea enmig d'un fum de jugadors d'ambdós equips, el més espavilat, Benzema, ha aprofitat per a marcar el gol. Una volta més el francés ha salvat el Reial Madrid.

Abans, Carlos Soler, el jugador que encara no havia marcat un gol a Mestalla en aquesta lliga, ha tingut el merescut honor de fer-lo al minut 77. El gol que podia haver valgut per a derrotar el Reial Madrid. Una jugada iniciada per Parejo en camp valencianista. El cervell de l'equip ha servit un centre llarg, però extraordinàriament precís, a Wasp, que corrent, l'ha cedit a Rodrigo. Aquest li l'ha tornat i Wasp, una volta posicionat, ha fet la passada de la mort. Un centre cap arrere per a burlar la defensa del Madrid i just al lloc on estava Carlos Soler. Que de tir sec no ha perdonat i ha llevat les teranyines a la porteria de Courtois.

Empat en un partit molt disputat amb no massa ocasiones de gol. El València es posa huité i el Reial Madrid empata a punts amb el Barcelona i així anirà a jugar el clàssic.

Ocasions de Ferran

En la primera part Ferran ha tingut una bona oportunitat, però ha xutat molt fluix a les mans de Courtois. El Reial Madrid s'ha sentit molt molt ben posicionat en el camp i l'amenaça de Benzema sempre estava present. La més clara, un tir dur sobre Jaume Doménech, que ha aconseguit aturar-la.

El València ha patit fins que ha trobat el control de baló de Parejo. Això ha sigut a partir del minut 25. Control del baló, pressió sobre la porteria del Madrid i eixides ràpides per les bandes per a trobar despistats els blancs. Aquesta forma de joc s'ha dibuixat perfectament quan en el minut 30 hi ha hagut una escapada de Ferran Torres que quasi de miracle talla Sergio Ramos. Són d’aquestes jugades que no compten com a ocasions clares, però si no haguera intervingut encertadament el sevillà, el València podia haver trobat el gol.

El València, en els últims minuts de la primera part, ha arraconat el Madrid i ha desplegat un bon joc. Molt físic, però també amb criteri gràcies a l’esmentada direcció de l'equip de Parejo, un futbolista capaç sempre d'entendre quina és la millor opció.

En el segon temps, el València ha eixit molt actiu. Ha anat clarament a buscar la victòria. Els de Zidane s'han endarrerit i no han aconseguit posicionar-se bé en el camp. El treball de Benzema, amb un pas a Cross que llança alt ha sigut alguna de les accions destacables.

El València ha sigut millor en la segona part

El València, molt despert, ha tingut una altra ocasió de Ferran, que ha tornat a llançar malament a les mans de Cortouis en el cara a cara. El partit, en molts moments, s'ha convertit en una mena d'anada i tornada sense cap criteri. Qualsevol jugada ràpida estava condemnada a ser interceptada pel contrari per imprecisions en la passada.

Els de Celades sempre han estat millor posicionats en el camp i tan sols Benzema ha intimidat en alguna ocasió aïllada. Així, fins que a les acaballes del partit, han arribat els esglais. Primer un gol anul·lat al Reial Madrid per clar fora de joc. Després, amb la gesta de Cortouis i Benzema.

També et pot interessar