Un tou Elx ix golejat del Bernabéu (4-0)

El Reial Madrid marca de penal dos dels gols, i Edgar Badia evita una derrota més àmplia

Benzema, entre quatre jugadors de l'Elx
Benzema, entre quatre jugadors de l'Elx / Agència Efe

L'Elx ha eixit golejat del Bernabéu (4-0), una derrota que podria haver sigut més grossa si no haguera sigut per la gran actuació del porter Edgar Badia, sobretot en la segona part. Això sí, dos dels quatre gols del Reial Madrid han sigut des del punt de penal, els dos en la primera part. Els franjaverds han tingut els millors minuts en l'últim quart d'hora de la primera part, quan el resultat ja era de 2-0.

La primera mitja hora de l'Elx ha sigut per a oblidar. Inexistent en l'atac i tou, molt tou en la defensa. A penes començar, doble ocasió del Madrid (Benzema i Militao), i als huit, el gol. Marco Asensio rep sol, no li entra ningú, se'n va de Guti i de Magallán i bat Edgar Badia, que no pot fer res.

Quatre ocasions més ha encadenat l'actual campió de lliga contra un Elx que no ha existit. En el 29, una rematada de cap de Benzema ha pegat a la mà d'Enzo Roco i l'àrbitre assenyala penal, que el davanter francés ha convertit (2-0).

L'Elx ha encadenat els millors minuts en l'últim quart d'hora. Diego González, de cap, i sobretot José Ángel Carmona, a soles davant de Lunin, ha estavellat el baló al lateral de la xarxa.

En el temps afegit de la primera part, un nou penal –inexistent– de Diego González a Rodrygo, l'ha transformat novament Benzema, deixant el 3-0 al descans. Així s'ha convertit, amb 229 gols, en el segon màxim golejador dels blancs, destronant Raúl González (228 gols).

Edgar Badia evita la golejada

El pas pels vestidors no ha canviat el partit. La fragilitat defensiva dels palmerers ha sigut evident. Rodrygo ha tingut dos ocasions clares en un minut, però Edgar Badia ho ha evitat. També tres minuts després, el porter català ha tornat a evitar el hat-trick de Benzema. I així al llarg de tota la segona part, en què l'Elx no s'ha acostat a la porta de Lunin –només un llançament de Tete Morente en l'últim minut– i s'ha dedicat a defensar-se.

En el minut 79 ha arribat el 4-0 amb un gran llançament de Luca Modric, l'únic que no ha pogut detindre Badia. El croat no ha sigut titular però sí que ha marcat, i per retallar la distància amb el Barça. L'Elx, després d'aconseguir la primera victòria, ha complit la previsió, però ha tornat a donar una mala imatge al Bernabéu.