El Nou Pepico Amat dictarà sentència (1-1)

L'Eldenc en tindrà prou amb un empat després de la pròrroga per a tornar a Segona Divisió 59 anys després

Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol
Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol / Twitter: @CD_Eldense
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
17 de juny 2023 - 14:10 Actualitzat: 26 de juliol 2023 - 11:23

L'Eldenc ha empatat a un gol contra el Reial Madrid Castella en l'anada de la final del play-off d'ascens a Segona Divisió, disputada a Valdebebas. El resultat és positiu, però l'equip de Fernando Estévez se'n va amb la sensació d'haver deixat escapar una bona oportunitat d'encarrilar l'eliminatòria, ja que Cris Montes ha errat un penal amb 0-1 en el marcador.

Els del Vinalopó han començat molt bé el duel i han minimitzat les virtuts del rival. Però la primera gran ocasió ha sigut per als blancs, que han aprofitat una errada visitant. Afortunadament, el davanter del Castella no ha pogut batre Guille Vallejo. I quan ja semblava que s'arribaria al descans amb empat a zero, Manu Nieto ha aconseguit el 0-1 per a l'Eldenc, després d'una gran acció combinativa.

En la represa, l'equip de Fernando Estévez ha tingut una gran oportunitat per a ampliar l'avantatge. Però el llançament de Cris Montes des del punt de penal ha topetat al pal. Poc després, Arribas ha empatat el duel amb una rematada de cap. El marcador ja no s'ha mogut, i ara l'Eldenc en tindrà prou amb un empat després de la pròrroga en la tornada per a tornar a Segona Divisió 59 anys després. I els del Vinalopó estan invictes aquesta temporada al Nou Pepico Amat.