Els reforços d'hivern dels equips valencians

Vila-real, amb quatre incorporacions, lidera el llistat en Primera; l'Elx, en Segona

Traoré, Peter Federico, Dituro o Nacho Monsalve són alguns dels fitxatges dels equips valencians
Traoré, Peter Federico, Dituro o Nacho Monsalve són alguns dels fitxatges dels equips valencians
02 de febrer 2024 - 11:14

La fi del mercat d'hivern ha deixat diverses incorporacions i eixides en els equips valencians de Primera i Segona Divisió. També alguna situació incòmoda i decepció per la no arribada de jugadors que es donaven per fets. Ací repassem tots els moviments del mercat.

Primera Divisió

  • Vila-real CF

El conjunt groguet ha fitxat quatre jugadors per a intentar revertir la mala primera part de la temporada i tractar de lluitar per a aconseguir el títol que encara tenen en joc, l'Europa League. En l'últim dia, el submarí va signar lliure l'extrem Bertrand Traoré, que arriba després d'haver rescindit el contracte amb l'Aston Villa.

Dies abans, va arribar Guedes, que ja ha debutat i marcat; i dos fitxatges en defensa, el colombià Mosquera i Bailly, que ja s'ha convertit en peça clau per a Marcelino en aquesta segona etapa en el club groguet.

Respecte a les eixides, el Vila-real va confirmar la baixa del davanter xilé Ben Brereton cedit al Sheffield i la tornada al Milan del central Gabbia.

  • València CF

El València CF no ha pogut finalment aconseguir la cessió de Rafa Mir. Un nom que ha estat molt a prop de convertir-se en davanter valencianista, però que en l'últim dia no es va poder concretar.

Així, es queda com l'única incorporació del mercat la de l'extrem Peter Federico, que va arribar procedent del Reial Madrid Castella i que ja està disponible per a debutar per a Rubén Baraja.

En el capítol d'eixides, la gran baixa ha sigut la de Gabriel Paulista. El central, que si jugava diversos partits més, renovava automàticament, va rescindir el contracte amb el club de Mestalla i va fitxar per l'Atlètic de Madrid. També ha eixit de manera definitiva Koba Koindredi que, tot i que estava a l'Estoril portugués cedit, aquest ha exercit l'opció de compra pel jugador.

Segona Divisió

  • Elx CF

L'Elx ha sigut l'equip que més s'ha mogut en Segona Divisió. Sis incorporacions en total: el porter Dituro, el central David López, els migcampistes Bermejo, Méndez i Puigmal; i el davanter Manu Nieto, procedent de l'Andorra.

Respecte de les eixides, han abandonat el club emblemes com Fidel, un dels jugadors amb més partits de la història de l'equip, Raúl Guti o Édgar Badia. També altres com Lautaro Blanco, Sergio León o Álex Martín.

  • CD Eldense

El conjunt del Vinalopó ha signat tres jugadors. El porter Mackay, el defensa Nacho Monsalve i el davanter Mo Dauda, que arriba com a gran referent de cara a la segona part de la temporada.

D'eixides, el CD Eldense, ha donat de baixa Arnau Ortiz, Zubiaurre, Miguel Marí i Eddie Salcedo.

  • UE Llevant:

El Llevant, que entra i ix permanentment de la zona de play-off d'ascens, només ha fet dos reforços aquest mercat d'hivern. Es tracta del porter Alfons Pastor i del central serbi Nikola Maras, que va arribar en l'últim dia de mercat de fitxatges per a substituir la baixa de Rubén Vezo, única eixida, i que abandona el club granota per l'Olympiacos grec.

  • Vila-real B

El filial del submarí és l'equip que menys s'ha reforçat de tots els valencians en Segona Divisió. Només Hugo Novoa ha arribat en aquest mercat. El davanter arriba cedit des del Leipzig després de concloure la seua cessió en l'Utrecht dels Països Baixos.

En les eixides, només Fabio Blanco ha abandonat el conjunt groguet en direcció a la Cultural Leonesa.

També et pot interessar

stats