La gran nit de Sergi Canós

L’estrena com a golejador de Sergi Canós dona els tres punts

20.12.2023 | Informatiu migdia | Esports

Des del primer minut, s’ha vist que les defenses anaven a ser molt importants entre dos equips amb necessitat de sumar de tres en tres.

Les primeres ocasions han sigut per al Rayo, però a partir del minut 30, els de Baraja s’ha espolsat el domini i han començat a crear perill.

Una millora que s’han confirmat en la segona part. Sobretot gràcies al golàs de Sergi Canós. El de Nules ha xutat des d'un cantó de l’àrea i ha superat Dimitriesky.

Quedaven trenta minuts al davant per a defensa la renda i el València ho ha aconseguit gràcies a la parella de centrals. Diakhaby i Mosquera han firmat una actuació sensacional.

Al temps de descompte, les coses s’ha complicat un poc més amb l’expulsió de Thierry després de consultar la jugada al VAR.

Amb deu, els valencians ha resistit el setge dels madrilenys i sumen tres punts, que els permetran menjar-se el torró amb molta tranquil·litat.

Els de Baraja no tornaran a competir fins a la primera setmana de gener; això sí, ni Diakhaby per acumulació de targetes ni Thierry per l'expulsió podran enfrontar-se contra el Vila-real.

També et pot interessar

stats