El València perd el penúltim avió cap a Europa (1-1)

Els de Bordalás eleven a set la ratxa de partits invictes, però només sumen un punt contra un Rayo que encara no ha guanyat en el 2022

Mamardashvili ha salvat el València amb diverses parades de mèrit
Mamardashvili ha salvat el València amb diverses parades de mèrit / Agència Efe

El València se'n torna de Vallecas amb només un punt, quan una victòria contra el Rayo li haguera acostat a només dos punts de la setena posició, que ocupa ara el Vila-real i que dona accés a jugar la Conference League de la pròxima temporada.

El pròxim avió que agafaran els de Bordalás serà en direcció a Sevilla, ja que abans jugaran a Mestalla contra l'Osasuna i visitaran l'Estadi de la Ceràmica de Vila-real. A La Cartuja, d'ací a tretze dies, es jugaran a una carta la consecució de la novena Copa del Rei per al club, que té premi inclòs: la participació en la pròxima Europa League.

El València s'ha avançat a l'estadi madrileny amb un gol en el minut 56 de Carlos Soler, que ha rematat un centre de Gonçalo Guedes i que ha entrat en la porteria després de tocar en un defensa del Rayo. És el desé gol del valencià en Lliga i la sisena assistència del portugués en el campionat.

L'equip local ha empatat en el tram final del partit quan una pèrdua de pilota de Marcos André, apàtic també en la recuperació defensiva, l'ha aprofitada Sergi Guardiola, que, en un contraatac amb l'equip blanc-i-negre descol·locat, ha rematat creuat una pilota a la frontal de l'àrea després d'una passada d'Isi Palazón.

Bordalás ha admés en la prèvia que "és inevitable mirar de reüll la final de Copa" i, davant de les molèsties de Bryan i Lato, ha decidit no arriscar. També ha retirat jugadors importants en la segona part i, amb el resultat a favor, el seu equip s'ha tirat arrere, on uns inspirats Giorgi Mamardashvili i Omar Alderete han evitat la derrota dels de Mestalla.

També et pot interessar

stats