Rayo-Castelló: a confirmar la recuperació

Els orelluts visiten els madrilenys amb l’objectiu de continuar allunyant-se dels llocs de descens.

Rubén Díez celebra un dels dos gols contra el Cartagena
Rubén Díez celebra un dels dos gols contra el Cartagena / @LaLiga

Després de la balsàmica victòria al Castàlia contra el Cartagena, el Castelló visita aquest dissabte el Rayo a Vallecas amb l’objectiu de confirmar la recuperació i allunyar-se encara més dels llocs de descens. Els madrilenys, un dels candidats a lluitar per l’ascens a Primera, arriben al duel envoltats de dubtes després d’encadenar tres jornades sense guanyar.

L’entrenador orellut, Óscar Cano, ha assenyalat que pretenen aprofitar el canvi de dinàmica i estirar-lo en el temps després de la primera victòria en huit jornades. Així, ha dit que afronten aquest desplaçament amb la idea de ser protagonistes i lluitar per puntuar, malgrat el potencial del conjunt madrileny. “Cal tractar de no perdre la pilota i d’estar molt actius quan això passe, i de fer-los mal i preocupar-los en el seu camp”, ha explicat.

El tècnic granadí ha insistit en la dificultat i igualtat que existeix a la categoria. “En qualsevol altra competició perds sis partits seguits i és pràcticament impossible salvar-te, però en aquesta no; en una mala ratxa no et quedes molt lluny de la permanència, encara que tampoc una bona ratxa et permetrà allunyar-te en excés dels llocs de baix”, ha apuntat.

Cano tindrà les baixes de Carles Salvador, Jorge Fernández, Iago Indias i Marc Castells, i tot apunta que donarà continuïtat a l’onze que va guanyar al Cartagena. No obstant això podria donar entrada a Juanto Ortuño, després de la seua bona actuació en aquest triomf.

Els orelluts no han sigut capaços de guanyar el Rayo en els últims quatre duels que els han enfrontat, tots en Segona. L’última victòria a Vallecas va ser ara fa més de 30 anys, per 0-2, quan els dos equips militaven en Primera.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:15 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats