Raúl Albiol: "Hem de fer la millor actuació individual de la nostra carrera"

El defensa del Vila-real ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista completa al jugador del Vila-real, Raúl Albiol

El Vila-real juga aquest dimarts un altre partit per a la història. Un duel en què tractarà de remuntar el 2-0 d'Anfield, contra un equip considerat dels millors d'Europa i del món.

Per això, aprofitant aquest cita tan important, hem entrevistat, en exclusiva, el defensa del club groguet, Raúl Albiol.

Albiol ha assegurat que per a remuntar, cadascú ha de fer "la millor actuació individual de la seua carrera". El defensa de Vilamarxant sap que s'ha de tindre "una mentalitat de creure que es pot" i que "una diferència de dos gols tampoc és tan complicada".

No obstant això, sap que el Liverpool és dels equips que millor està ara mateix, sinó el millor, i que per al Vila-real és tot un repte enfrontar-se a aquest combinat.

Sobre el partit que s'ha de fer, el defensa ha explicat que no s'han de tornar bojos i que s'ha de treballar el partit de manera intel·ligent i aprofitant les opcions que els puga oferir l'enfrontament. Una passa per l'estat de forma de Gerard Moreno, de qui Albiol ha dit que és el seu "Benzema" particular i que jugadors de dalt com ell són els que marquen la diferència.

També et pot interessar

stats