Raül Albiol sobre Pacheta: "A l'equip li fa falta eixa classe d'entrenador"

El capità del submarí ha parlat amb À Punt Esports sobre tota l'actualitat del club

Entrevista completa al capità del Vila-real, Raül Albiol

El Vila-real no travessa una bona etapa després de la pretemporada tan roïna que ha fet i un inici de Lliga decebedor amb tres punts de dotze possibles.

Per això, el club de la Plana Baixa ha canviat Quique Setién i ha contractat Pacheta com a tècnic, almenys, fins a final de temporada. Per això, un equip d'À Punt Esports ha pogut parlar amb el capità groguet, Raül Albiol, sobre tota l'actualitat de l'equip.

Albiol ha assegurat que és normal que es canvie d'entrenador quan les coses no van bé i que sempre passa amb un equip o un altre abans de la jornada huit de Lliga, no obstant això, està confiat que encara es poden aconseguir els objectius.

El capità groguet s'ha mostrat il·lusionat amb el nou tècnic, Pacheta. "Transmet molta energia i il·lusió, a l'equip li feia falta eixa classe d'entrenador", ha dit sobre l'entrenador de Burgos.

A més, preguntat sobre l'experiència que pot tindre d'entrenar equips de tanta entitat com el Vila-real, Albiol considera que Pacheta la té de sobra, tant de la seua etapa d'entrenador com de jugador.

Finalment, el capità del Vila-real també ha parlat sobre les possibilitats del submarí en competició europea. Tot i que considera que els ha tocat un grup complicat, creu que poden millorar el rendiment de la temporada passada.

També et pot interessar

stats