Rafa Mir classifica Espanya per a les semifinals de Tòquio

S'enfrontarà en la lluita per les medalles a la selecció amfitriona, el Japó

Rafa Mir i Mikel Oyarzabal celebren un gol d'Espanya
Rafa Mir i Mikel Oyarzabal celebren un gol d'Espanya / Reuters

L'exvalencianista Rafa Mir, futbolista del Wolverhampton anglés, ha sigut el revulsiu de la selecció espanyola per a superar Costa d'Ivori (5-2) i jugar per les medalles a Tòquio.

El futbolista murcià ha eixit en el temps de descompte quan el combinat africà guanyava 1-2 i ha marcat un gol in extremis per a forçar la pròrroga, en la qual amb dos gols ha sentenciat el partit de quarts de final.

Abans, Costa d'Ivori s'havia avançat dues vegades, la primera en el minut 10. Dani Olmo ha empatat a la mitja hora de joc i Oyarzabal ha marcat un gol abans del descans, però ha sigut anul·lat per fora de joc.

En la segona part s'han tornat a avançar els africans en els minuts finals i, aleshores, hi ha aparegut Mir. Oyarzabal s'ha refet del gol anul·lat en la primera part amb un altre, ara de penal, a l'inici de la pròrroga. Justament després ha eixit el valencià Carlos Soler, mentre que l'il·licità Óscar Gil no ha jugat per sanció.