El Vila-real B entra en Segona per la porta gran (0-2)

L'equip groguet ha sumat els tres punts en la visita al Racing en el retorn a la categoria de plata deu anys després

Els jugadors groguets celebren el gol d'Íñiguez
Els jugadors groguets celebren el gol d'Íñiguez / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 d'agost 2022 - 16:46 Actualitzat: 14 d'agost 2022 - 20:56

El Vila-real B ha començat la nova etapa en la Segona Divisió, deu anys després, amb molt bon peu. El filial groguet ha guanyat 0-2 al Racing de Santander en l'estrena oficial de la temporada gràcies als gols de Pablo Íñiguez i Juan Carlos Arana en el temps afegit.

L'equip de Miguel Álvarez ha començat dominant el joc, però les ocasions de gol han brillat per la seua absència. Amb el pas dels minuts, els càntabres s'han animat però tampoc han aconseguit crear perill en la porteria de Jörgensen.

El guió s'ha repetit en la represa: primers minuts amb possessió per als groguets i millora del Racing a mesura que avançava el partit. Però cap dels dos han tingut opcions clares per a inaugurar el marcador. I quan ja semblava que el duel acabaria en empat, Pablo Íñiguez, ja en temps afegit, ha aprofitat un refús a la treta d'un córner per a marcar. El Vila-real B encara ha tingut temps per a fer el segon, amb un golàs d'Arana, que situa momentàniament líder el filial.

A falta que acaben les jornades en Primera i Segona, ara mateix el Vila-real és el líder de Primera i el filial, també ho és de Segona. Millor inici de temporada, impossible.