El Llevant es retroba amb el triomf

L'equip granota ha guanyat 0-1 el Racing i torna a la zona d'ascens directe a l'espera que es complete la jornada

Montiel celebra el gol
Montiel celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
24 de març 2023 - 16:34 Actualitzat: 25 de març 2023 - 18:47

El Llevant ha aconseguit trencar la mala ratxa. L'equip granota ha guanyat quatre jornades després en superar 0-1 el Racing de Santander al Sardinero. Un gol solitari de Joni Montiel de falta en la primera part i la gran actuació de Dani Cárdenas, que fins i tot ha aturat un penal, han sigut suficients per a sumar els tres punts i tornar a la zona d'ascens directe, a falta que concloga la jornada 33 en Segona.

Els llevantinistes arribaven al Sardinero necessitats, després de sumar només dos punts dels últims nou en joc, per a no quedar-se despenjats de la lluita per l'ascens directe. I l'equip de Javi Calleja s'ha mostrat molt seriós des del xiulit inicial, encara que el control de la situació no es transformava en ocasions clares de gol. Però en una acció a baló parat, Joni Montiel ha desfet la igualada. Amb un gran llançament de falta amb la cama esquerra, el jugador granota ha avançat el seu equip. L'altre heroi de la primera part ha sigut Cárdenas, que ha aturat un penal comés per Vicent Iborra.

En la represa, el guió no ha canviat massa, però amb el pas dels minuts, els càntabres s'han animat i han obligat Cárdenas a lluir-se en més d'una ocasió. De fet, el Llevant no ha tornat a llançar entre els tres pals i ha acabat patint per a mantindre una victòria clau per a pujar directament a Primera. Caldrà esperar a la resta de resultats per a veure en quin lloc acaba la jornada l'equip granota, però en el pitjor dels casos ho farà a dos punts de la zona d'ascens directe. Divendres que ve, en la visita del Saragossa al Ciutat de València, caldrà tornar a sumar de tres.