Punt a punt (0-0)

El Llevant suma el quart empat en cinc jornades i continua fora de la zona de play-off d'ascens a Primera

Carlos Espí, en una acció amb el porter rival
Carlos Espí, en una acció amb el porter rival / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de febrer 2074 - 16:41 Actualitzat: 18 de febrer 2024 - 18:34

El Llevant no troba el camí cap a la victòria. L'equip granota no ha passat de l'empat contra el Racing de Ferrol (0-0), tot i que ha jugat més de 60 minuts amb un futbolista més. Amb un bagatge de només quatre dels quinze últims punts en joc, l'equip de Javi Calleja es quedarà una setmana més fora de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió.

L'equip de granota ha començat el duel dominant. Els llevantinistes estaven millor plantats sobre el terreny de joc i, a poc a poc, han anat acostant-se a la porteria local. Dani Gómez ha avisat primer i ha marcat després, però el gol no ha pujat al marcador per posició antireglamentària del davanter granota. En el minut 29, l'àrbitre ha expulsat Álex López a instàncies del VAR, però la superioritat numèrica no ha beneficiat al Llevant. Les millors ocasions per a inaugurar el marcador abanas del descans han sigut per als gallecs.

En la represa, els granotes ho ha intentat amb més cor que cap. L'entrada de Fabrício li ha donat un altre aire als de Calleja, però el ben cert és que l'únic porter que ha tingut faena ha sigut Andrés Fernández. De fet, el jugador llevantinista ha evitat mals majors amb una intervenció de mèrit per a evitar el gol local.

La zona de play-off d'ascens continua estant a tir de pedra, però la sensació és que cal xafar l'accelerador per a aconseguir l'ascens. Sumant d'un en un serà quasi impossible quedar entre els sis primers. Caldrà començar a canviar la dinàmica la setmana que ve, en la visita de l'Andorra al Ciutat de València.

També et pot interessar

stats