L'Elx entropessa a A Malata (1-0)

L'equip franjaverd ha patit la segona derrota seguida però es manté en zona de play-off d'ascens

Dos jugadors gallecs celebren el gol
Dos jugadors gallecs celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
30 de març 2024 - 17:12 Actualitzat: 31 de març 2024 - 18:47

L'Elx ha desaprofitat una gran ocasió de tornar a la zona d'ascens directe a Primera després de caure per 1-0 contra el Racing de Ferrol. La segona derrota consecutiva fa caure els franjaverds fins al cinqué lloc, encara en zona de play-off, i a dos punts del segon classificat, l'Eibar.

L'equip de Sebastián Beccacece ha mostrat la pitjor cara de la temporada en l'inici del duel a A Malata, donant continuïtat al nefast tram final del partit al Ciutat de València. Els gallecs han dominat clarament en la primera part i el millor ha sigut que s'ha arribat al descans amb empat sense gols, ja que Dituro, el pal i el travesser han salvat els il·licitans.

L'entrada d'Aleix Febas en la represa li ha donat un altre aire als franjaverds, que han començat a acostar-se amb perill a la porteria rival. Però quan millor estava l'Elx, ha arribat el gol local, obra de Nico Serrano. La diana els ha fet molt de mal als de Beccacece que s'han vist impotents per a reaccionar i sumar almenys un punt.

Ara l'Elx haurà de trencar la mala ratxa al Martínez Valero. El següent rival serà l'Oviedo, un dels candidats a l'ascens a Primera Divisió.

També et pot interessar

stats