El CD Eldense se'n va de buit d'El Sardinero

L'equip blaugrana ha perdut per 2-1 contra el Racing de Santander

Guille Vallejo es lamenta després del segon gol local
Guille Vallejo es lamenta després del segon gol local / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
23 de març 2024 - 18:30 Actualitzat: 24 de març 2024 - 22:58

El Club Deportivo Eldense no ha pogut traure res positiu de la visita al Racing de Santander a El Sardinero. L'equip blaugrana ha perdut per 2-1 i es queda en la part mitjana de la taula, amb 42 punts, onze per damunt de la zona de descens.

Els de Fernando Estévez han començat bé el duel i han disposat d'alguna ocasió per a inaugurar el marcador, però no han tingut encert cara a porteria. Els càntabres tampoc no han renunciat a l'atac i també han posat a prova Guille Vallejo, hui titular per la convocatòria d'Aceves amb la sub 21. El Racing de Santander ha sigut més efectiu i Peque ha marcat l'1-0 en l'equador del primer acte, en una acció en què ha hagut d'entrar el VAR per un possible fora de joc. El gol ha fet mal als d'Elda, que fins i tot han pogut anar-se'n al descans amb un desavantatge més gran.

Fernando Estévez ha mogut la banqueta en la represa, amb l'objectiu de canviar el guió del duel, però no ho ha aconseguit. Només les parades de Guille Vallejo han mantingut amb vida els blaugranes. Però el porter no ha pogut fer res per a evitar el segon, obra de Baturina, ja en el minut 70. Aquesta diana ha despertat els d'Elda, que han estirat línies buscant un gol que els donara esperances de puntuar. Però el gol de Juanto Ortuño, ja en temps afegit, ha arribat massa tard.

Els de Fernando Estévez encadenen tres jornades sense guanyar, però encara es troben en una posició còmoda, ja que la zona de descens encara està lluny.

També et pot interessar

stats