Quique Setién: "Quan vaig decidir fer-me entrenador, ja sabia a què m'exposava"

El tècnic del Vila-real afronta el cinqué partit de la temporada molt qüestionat

L'entrenador del Vila-real, Quique Setién
L'entrenador del Vila-real, Quique Setién

El Vila-real afronta un nou partit, l'últim de Lliga abans del Mundial, i ho fa en una situació a la qual no estan acostumats. Crisi de resultats i crisi de joc, que arriba després del canvi d'entrenador i model. Per això, aquest nou entrenador, Quique Setién, comença a estar qüestionat.

Aquest dimarts s'han pogut sentir tota mena de rumors després que l'equip no haja eixit a entrenar-se fins dues hores i mitja després de quan tenia pensat fer-ho.

Ha sigut per una reunió, amb sessió de vídeo, com després ha explicat Setién. El tècnic càntabre ha dit que té les coses clares i que l'únic que tracta de fer és convéncer els jugadors de la seua idea de joc. De fet, ha afirmat rotundament que ho aconseguirà.

Setién sap que la seua posició d'entrenador és una de les més complicades, però també sap que quan es va fer entrenador "sabia a què s'exposava".

A més, el tècnic també ha dit que sap on va arribar i en la situació en què estava, però també ha dit que ell no té la culpa de tot el que ha passat, sinó que arriba per a intentar adaptar-se i fer la seua faena. "Estic segur que açò avançarà", ha matisat.

També et pot interessar

stats