Quique Setién: "Crec que ara mateix soc l'enveja de molts entrenadors"

Han presentat el càntabre com a nou tècnic del Vila-real

El nou entrenador del Vila-real, Quique Setién
El nou entrenador del Vila-real, Quique Setién

D'Emery a Setién. El Vila-real ja té un nou entrenador que ha sigut presentat aprofitant la roda de premsa prèvia al partit de Conference League contra el Hapoel Beerxeva d'aquest dijous.

El càntabre Quique Setién es farà càrrec de l'equip fins a final de la pròxima temporada i ha explicat les línies mestres del seu projecte. Assegura que és un tècnic ambiciós i que mira molt cap als joves del filial.

En la seua primera intervenció Setién ha dit que el club s'identifica molt amb la seua manera de ser i de fer les coses i que, tot i que no tenia moltes ganes d'entrenar, aquesta proposta l'ha seduït i per això s'ha decidit. "Crec que ara mateix soc l'enveja de molts entrenadors que els encantaria estar en la meua posició", ha matisat.

Respecte de la seua incorporació, Setién ha explicat com li va arribar la proposta del Vila-real i que va ser totalment inesperada. No obstant això, no s'ho va pensar molt i la va acceptar ràpidament.

Respecte del partit de la Conference League contra l'equip israelià, Setién ha dit que no hi haurà una revolució i que tractarà de respectar el treball fet fins ara i introduir determinats canvis a l'esquema de joc.

També et pot interessar

stats