Quines són les alternatives a Gayà?

Jesús Vázquez, Foulquier, Cenk i Yarek són els candidats al lateral esquerre

Informació a partir del minut 2

Perilla la participació del capità José Luis Gayà en el partit de dissabte contra el colíder. Per al duel a Girona, Baraja ja estudia altres opcions per al lateral esquerre. Entre els candidats a substituir-lo, Jesús Vázquez, Yarek, Foulquier i Cenk.

Baraja està disposat a esperar-lo fins a l'últim moment, però clar, ha d'aprofitar els entrenaments per a decidir qui pot ser l'alternativa. Jesús Vázquez ja entra en les convocatòries, però encara li falta.

En l'última baixa de Gayà, contra el Mallorca i el Betis, Cenk va ocupar el lateral. Des d'aleshores, fa quasi dos mesos, el turc no ha tornat a jugar. Ara, la confiança en ell, no és la mateixa. 

Foulquier a cama canviada és altra opció. Però, en els últims duels a Paterna, Baraja ha trobat una nova alternativa: Yarek. 

Central, 18 anys, fa un mes i mig que va debutar amb el primer equip. Però com ocorre amb la resta de membres de la Quinta del Pipo està creixent molt ràpidament.

D'ací a dos dies, podria debutar com a titular en Lliga ni més ni menys que contra el colíder, el Girona, l'equip més golejador de la competició.

També et pot interessar

stats