Quines eixides s'esperen en el Vila-real?

Morales i els cedits són les úniques assegurades a l'espera d'altres jugadors que podrien desvincular-se de l'entitat grogueta

El futbolista del Vila-real, José Luis Morales
El futbolista del Vila-real, José Luis Morales

Dels 9 jugadors que acaben contracte amb el Vila-real, Morales, amb el seu probable retorn al Llevant, és l'eixida més clara.  

Alberto Moreno, Coquelin o Capoué, amb una participació intermitent, formen part de la llista de veterans que podrien entrar en el pla de rejoveniment de la plantilla. Cas a banda, Raúl Albiol, amb 38 anys, ha jugat sempre que ha estat disponible amb Marcelino. Aval per a la continuïtat una temporada més, que sembla aparaulada. 

Un altre il·lustre com Reina, amb 41 anys, podria defendre la porteria grogueta per última volta dissabte contra l'Osasuna, si així ho considera Marcelino.  

Decisió que també pot afectar Manu Trigueros, el jugador amb més partits de la història del club.  

Tot i tindre contracte podria dir adeu a El Sadar després d'una campanya amb només 13 partits.

Bertrand Traoré, Guedes i Mosquera arribaren en el mercat d'hivern i acaben la seua vinculació. Traoré queda lliure, però la seua continuïtat està en l'aire. La fi de les cessions de Guedes i Mosquera deixen l'interrogant obert a l'espera de la negociació amb el Wolverhampton.

També et pot interessar

stats