Quines certeses tenim del futur del València CF?

Peter Lim ha posat al capdavant del club un home de confiança com l'executiu jubilat Khojama Kalimuddin

Quin és el futur del VCF

El futur del València és una incògnita. L'única certesa és que Peter Lim és qui mana i qui de moment continuarà manant.

El magnat asiàtic ha posat, de moment, al capdavant del club un home de confiança com l'executiu jubilat Khojama Kalimuddin. També Sean Bai, un exdiplomàtic, sense coneixements contrastats de futbol, que haurà de liderar la planificació esportiva de la pròxima temporada amb qüestions vitals com la continuïtat de Bordalás o les renovacions de Gayà i Soler. 

Es tracta d'una direcció provisional darrere de la qual s'amaga l'home que sempre està en l'ombra: l'agent Jorge Mendes, crucial en la possible venda de jugadors com Gonçalo Guedes.

També parla del tema el president de La Lliga, Javier Tebas, que aquest dimarts ha tornat a insistir en el tema de l'estadi del nou Mestalla.

Precisament el futur estadi és una de les claus de la caiguda de Murthy. El motiu principal pel qual Lim podria optar per un executiu autòcton de l'estil de Mateu Alemany per a desbloquejar la mala relació amb les institucions. I amb un home bo del perfil de Ricardo Arias com a president honorífic i pont d'unió entre el club i l'afició. Però, amb Meriton, qualsevol cosa pot passar. Només Peter Lim ho sap. 

També et pot interessar

stats