Quico Catalán, ratificat en el càrrec a pesar de suspendre aquesta temporada

El president del Llevant continua amb la confiança del Patronat de la Fundació, tret del representant del FROG

quico

El president del Llevant, Quico Catalán, ha sigut ratificat en el càrrec després que s'ha sotmés a revisió la seua gestió del club. Segons un comunicat del club, Catalán continuarà la temporada vinent, a pesar que els membres del Patronat han considerat que aquesta temporada es podria qualificar de "suspens".

Segons diu el comunicat, els membres del Patronat, tret del representant de l'Associació d'Accionistes FROG, han expressat que, malgrat el descens i la mala temporada actual, "i en funció de la trajectòria realitzada els últims tretze anys, aquest president és mereixedor de tindre la confiança del Patronat per a liderar un projecte de cara a reconduir la situació creada".

D'aquesta manera, el president del Llevant ha assumit aquesta valoració i s'ha compromés "a corregir els errors que en la seua opinió s'han comés i que, en alguns casos, ja s'han començat a esmenar".

Finalment, els membres del Patronat han exigit a Quico Catalán que pose en marxa les pròximes setmanes diferents iniciatives per a recuperar la confiança de la massa social, crear un projecte competitiu i sostenible que permeta al club recuperar el temps perdut tan prompte com siga possible.

També et pot interessar

stats