Quico Catalán: "No podem estar orgullosos de la temporada"

El president del Llevant ha comparegut durant quasi dues hores per a fer balanç de la temporada

El president del Llevant, Quico Catalán
El president del Llevant, Quico Catalán

El president del Llevant, Quico Catalán, ha comparegut durant quasi dues hores en roda de premsa per a fer un balanç de la temporada de l'equip. Catalán ha explicat que no pot estar orgullós de la manera com ha finalitzat la campanya, ja que considera que l'equip podria haver donat més de si i haver acabat en una millor posició en la classificació. A més, no ha amagat l'oportunitat per aclarir que li haguera agradat molt "acabar per davant del València CF".

No obstant això, sí que es mostra satisfet d'haver aconseguit l'objectiu de la permanència, una meta que, de cara a la pròxima campanya, tornarà a ser la mateixa a causa de la gran competitivitat que hi ha en la Lliga espanyola. "No soc conformista, soc realista. La permanència és l'objectiu de 14 o 15 equips que comencen la categoria la pròxima temporada", ha matisat.

Catalán ha assegurat que, en l'equip, tots han de reflexionar, des del mateix president, jugadors, cos tècnic i entrenador, Paco López; i pensar en què s'ha fallat, què els ha fet finalitzar en una posició tan baixa respecte de les seues possibilitats.

Tot i així, Quico Catalán ha ratificat l'entrenador de Silla de qui ha dit que continuarà la pròxima temporada. De la mateixa manera, el president del Llevant també ha afirmat que hi ha d'altres jugadors cedits que tornaran, com ara Hernani i d'altres, que són actius del club que poden aportar molts beneficis tant en l'àmbit esportiu com econòmicament.

Un dels casos podria ser Campaña. Catalán ha assegurat que és un jugador amb mercat i que s'ha complit l'objectiu de revaloritzar-lo. Així, si el venen deixarà un gran benefici econòmic en el club i si no es ven, el benefici serà esportiu.

Un altre que ha sonat durant molt de temps per a eixir del club és Jorge de Frutos. El Reial Madrid sonava com a destinació, però el president del Llevant ha desmentit que l'equip madrileny l'haja contactat interessant-se en ell.

Respecte a les noves incorporacions, Quico Catalán no ha volgut donar noms clars sobre quins podrien ser en un mercat de fitxatges que s'obri el pròxim dia 1 de juliol. Un dels problemes que encara haurà de tractar el club és el fet que si no venen jugadors abans del 30 de juny, es tancarà l'exercici de comptes actual en negatiu, un fet que podria perjudicar en gran mesura les possibilitats de compra d'actius la pròxima campanya.

Respecte al fet que aquesta temporada no hi ha hagut públic en els estadis fins les últimes jornades, Catalán creu que és molt probable que la pròxima comence amb més públic del que ha estat entrant ara mateix. No obstant això, assegura que estaran pendents del que diguen els governs i de la situació sanitària. Per això, ha explicat que es posarà en marxa una nova campanya d'abonaments, com en totes les temporades, perquè els socis puguen reclamar un lloc en el camp per a veure el Llevant un any més en Primera Divisió.

També et pot interessar

stats