Quico Catalán, implacable: destitueix Javi Pereira i el departament esportiu al complet

Manolo Salvador, David Navarro i Manu Fajardo paguen cara l'aposta pel tècnic extremeny i també ixen del Llevant

Javier Pereira ha sigut destituït com a tècnic del Llevant UE al qual només ha dirigit 7 partits i no ha sumat cap punt
Javier Pereira ha sigut destituït com a tècnic del Llevant UE al qual només ha dirigit 7 partits i no ha sumat cap punt

Quico Catalán, president del Llevant UE, ha reaccionat a la greu crisi esportiva que viu el primer equip (cuer, sense conéixer la victòria i a cinc punts de la permanència), amb una revolució en el departament esportiu de l'entitat. Com s'esperava, el consell d'administració del Llevant, reunit des de les 4 de la vesprada amb caràcter d'urgència, ha optat per prendre la decisió més contundent que s'estudiava, i que afectava, no només el tècnic, Javier Pereira, sinó també la totalitat de la secretaria tècnica: Manolo Salvador, David Navarro i Manu Fajardo, que se'n van del club a poc menys d'un mes de començar el mercat d'hivern.

Després de quasi huit hores de reunió, el Llevant ha confirmat la notícia en un comunicat: "El Consell ha decidit la rescissió del contracte de l'entrenador, Javier Pereira, i dels membres de l'àrea esportiva Manolo Salvador, David Navarro i Manuel Fajardo". Javier Pereira ha dirigit 7 partis al Llevant UE, en els quals no ha aconseguit cap victòria, 3 empats i 4 derrotes. Manolo Salvador i David Navarro arribaren al club en substitució de Vicente Blanco, Tito, a l'estiu del 2019.

En el comunicat, el club afig que Alessio Lisci, el tècnic del filial, es farà càrrec de l'equip de manera interina, com va fer quan van destituir Paco López, encara que no va dirigir cap partit.

També et pot interessar

stats