Quico Catalán deixarà la presidència del Llevant

Va arribar al club l'any 2010 en substitució de Jesús Serna Sánchez

Quico Catalán, abans de la reunió del Patronat de la Fundació
Quico Catalán, abans de la reunió del Patronat de la Fundació / À Punt Mèdia

Quico Catalán no presentarà la seua candidatura per a seguir al capdavant del Llevant Unió Esportiva i, per tant, deixarà de ser president el 30 de novembre, quan acaba el seu mandat. En la reunió del Patronat de la Fundació, el fins ara president ha explicat la gestió esportiva i econòmica de la temporada 2022/23 i ha fet un pas enrere.

Després de no haver aconseguit l'objectiu de tornar a la Primera Divisió, l'entitat granota queda en una situació econòmica molt delicada i haurà de vendre els seus principals actius.

El 2010 Quico Catalán iniciava el seu camí en la presidència del Llevant Unió Esportiva. 13 anys han donat per a molt. El 8 de gener de 2010, Quico Catalán va ser nomenat president del Llevant per als següents quatre anys, i Paco Fenollosa, president d'honor. En la direcció esportiva, Catalán tornava a presentar Manolo Salvador com a director esportiu per a després ser acomiadat amb l'eixida del tècnic Pereira en desembre del 2021.

Culmina així l'etapa de Quico Catalán. Un president amb un llevantinisme de bressol, el que li va inculcar son pare Pedro Catalán, conseller de l'entitat granota que va faltar el passat 8 de març.

També et pot interessar

stats