Com queda la parcel·la esportiva ara?

Bordalás i l'operació eixida són els pilars sobre els quals treballar

Com queda la parcel·la esportiva del VCF?

La primera peça en la planificació esportiva és l'entrenador. Bordalás ha manifestat que vol continuar però al llarg de la temporada també s'ha referit públicament a qüestions que no han agradat a la direcció.

Tampoc els resultats l'acompanyen. El València ha quedat nové en Lliga, sense Europa i sense cap títol. Amb el seu futur en l'aire, seria coherent que la decisió es prenguera abans del 30 de juny perquè no li costara més diners al València. 

Sabem que la plantilla ha d'alleugerir-se 70 milions d'euros per a quadrar comptes. Això passa per vendre abans de fitxar.

Maxi Gómez i Cillessen estan en la casella d'eixida. Sobre Guedes, Jorge Mendes, amic i conseller de Lim, és qui porta la negociació d'una possible venda. 

I què passa amb els dos capitans? Renovaran o els vendran? Els àudios d'Anil posaren les cartes damunt de la taula. Tot i que amb el nou escenari cal esperar, el futur de Carlos Soler estaria més lluny de Mestalla i el de Gayà un poc més prop.

Sobre Diakhaby, Lato i Jaume, que acaben contracte el 2023, també s'han de prendre decisions. La renovació de Guillamón està acordada, però no firmada. Amb Alderete hi ha intenció de fitxar-lo. 

Decisions que amb el vistiplau de Peter Lim no es poden dilatar.

També et pot interessar

stats