Fins a quatre equips valencians competiran en Segona Divisió la temporada que ve

El Llevant, l'Elx, el Vila-real B i l'Eldenc lluitaran per diferents objectius

La Segona Divisió més valenciana

Dels 22 equips que conformen la segona divisió, la pròxima temporada, quatre seran valencians. El Llevant, l'Elx, el Vila-real B i l'Eldenc acaren una temporada amb diferents sensacions. Feia onze temporades que no hi havia tants equips de la Comunitat Valenciana en la categoria de plata. 

La il·lusió i l'alegria per estar en segona la representa l'Eldenc, que continua celebrant l'ascens aconseguit fa dos dies. Ara el desig serà la permanència. Precisament quedar-se el mínim possible en la categoria és el que busca l'Elx, que fa mesos viu amb resignació el descens des de Primera.

De moment al Martínez Valero només hem vist eixides, les de Palacios, Rocco, Verdú, Gumbau i Mascarell que ja està a Mallorca. L'objectiu, ascendir enguany aprofitant l'ajuda que rebran del fons de compensació de la Lliga d'uns 12 milions d'euros. Això era el que pretenia assolir el Llevant, però es va quedar a 15 segons de fer-ho realitat. Ara, encara en joc, hauran de lluitar sense eixa ajuda al descens. De moment ja han fet oficial el primer fitxatge: Óscar Clemente, migcampista que arriba de Las Palmas. Els granotes en la campanya d'abonaments s'encomanen a l'esperit de Preciado. Però el que serà vertaderament decisiu és el que pot ocórrer aquest dimecres en la reunió de la Fundació amb Quico Catalán.  

I orgullós de continuar en la màxima categoria a la qual pot aspirar un filial està el Vila-real B. Un espill en què mirar-se per als d'Elda. Els del recentment renovat Miguel Álvarez arribaven nous a Segona i s'hi han consolidat.

També et pot interessar

stats