La quarantena britànica redueix l'afició espanyola a Wembley

Només els aficionats que ja estiguen al Regne Unit podran assistir a les semifinals
Només els aficionats que ja estiguen al Regne Unit podran assistir a les semifinals / Efe

Els aficionats espanyols, així com els italians i danesos, que vulguen assistir a l'estadi londinenc de Wembley a les semifinals o la final de l'Eurocopa han de complir una quarantena a la seua arribada al Regne Unit, ha confirmat el govern britànic. De fet, els seguidors que encara no s'hi han desplaçat ja no poden assistir a l'Espanya-Itàlia de dimarts, però els quedaria la possibilitat d'acudir a la final, programada per a l'11 de juliol.

Espanya, llevat de les illes Balears, està en la llista taronja de destins internacionals de l'executiu britànic, que requereix aportar un test negatiu en entrar al Regne Unit i fer-se'n dos més el segon i huité dia de la quarantena de deu dies, que pot reduir-se a cinc si obtenen un altre PCR negatiu el cinqué dia.

Abans d'embarcar, els viatgers han de completar un formulari i reservar amb antelació els tests de la Covid-19. El govern de Boris Johnson ha recordat que negarà l'entrada als sospitosos de voler saltar-se la quarantena, mentre que els qui la incomplisquen afronten multes de fins a 10.000 lliures (11.650 euros).

A més, els aficionats hauran de comptar també amb un test d'antígens negatiu realitzat en les 48 hores anteriors a l'entrada a Wembley, que tindrà 60.000 espectadors a les graderies, i on serà obligatori l'ús de mascareta.

L'alemany Brych arbitrarà la semifinal d'Espanya

El col·legiat Felix Brych ha sigut designat per la UEFA per a arbitrar l'Espanya-Itàlia, pertanyent a les semifinals de l'Eurocopa i que es disputarà dimarts a les 21:00 hores.

Brych, que estarà assistit en les bandes pels seus compatriotes Mark Borsch i Stefan Lupp, és un dels àrbitres amb millor cartell en el futbol europeu i en aquesta Eurocopa ja va dirigir l'Ucraïna-Anglaterra i el Bèlgica-Portugal.

Ja ha tingut l'oportunitat de dirigir en dues ocasions aquest partit entre italians i espanyols. El 10 d'agost de 2011 va arbitrar un amistós a l'estadi San Nicola de Bari amb triomf dels Azzurri per 2-1 i el 6 d'octubre de 2016 una altra trobada de classificació per al Mundial de 2016 amb empat a un a l'Allianz Stadium de Torí.

També et pot interessar

stats