Quàdruple empat valencià en Segona RFEF

El Mestalla, l'Atlètic Saguntí, l'Alzira i l'Hèrcules s'han hagut de conformar amb un punt en la tretzena jornada

Pedro Alemañ, en una acció del partit
Pedro Alemañ, en una acció del partit / València CF

La tretzena jornada del grup tercer de Segona RFEF no ha deixat cap victòria valenciana. Els quatre representants, el València Mestalla, l'Atlètic Saguntí, l'Alzira i l'Hèrcules no han passat de l'empat en els respectius partits.

El Terol ix viu de l'Antonio Puchades

El Terol, nou líder del grup tercer de Segona RFEF, ha rescatat un punt de la visita a l'Antonio Puchades (2-2). El València Mestalla, que s'ha avançat dues vegades en el marcador, no ha pogut passar de l'empat.

Alberto Marí ha inaugurat el marcador als set minuts de joc, però els aragonesos han empatat poc abans del descans. En la represa, novament Marí, aquesta vegada de penal, ha fet el 2-1, però Borja Romero, també des dels onze metres, ha tornat a posar la igualada. Aquest resultat manté el filial valencianista en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, amb 24 punts, a només dos del líder.

Tercera jornada sense perdre de l'Alzira

L'Alzira ha encadenat la tercera jornada sense conéixer la derrota en empatar 1-1 en la visita al Deportivo Aragón, el filial del Saragossa. L'equip local s'ha avançat en la segona part gràcies a un penal transformat per Raúl Runio, però només dos minuts després Pitu ha tornat a posar les taules. Els de la Ribera Alta es queden en la part baixa de la taula, fora de la zona de descens, amb 15 punts.

L'Atlètic Saguntí no pot superar el cuer

L'Atlètic Saguntí ha sumat un punt que els sembla poca cosa en la visita del cuer de la categoria, l'Ebro, al Nou Camp de Morvedre. L'equip de Gerard Albadalejo ha sigut incapaç de marcar un gol i s'ha hagut de conformar amb un punt que, almenys, el manté en la zona mitjana de la taula.

L'Hèrcules no desperta

L'Hèrcules ha encadenat la cinquena jornada sense guanyar en sumar només un punt en la visita a l'Olot, penúltim classificat del grup (1-1). Un gran gol de falta de Míchel poc abans del descans ha donat avantatge als alacantins, però els catalans han aconseguit empatar en l'equador de la represa.

Aquest resultat serveix, almenys, per a abandonar la zona de descens directe a Tercera RFEF, però l'Hèrcules ocupa ara mateix la plaça de play-off de descens.