Qatar, primera eliminada del Mundial

La selecció amfitriona es converteix en l'organitzadora que abans diu adeu en tota la història de la Copa del Món

Ismail Mohamad es lamenta després de la derrota contra el Senegal
Ismail Mohamad es lamenta després de la derrota contra el Senegal / Noushad Thekkayil (Efe)

El somni del Mundial li ha durat a penes sis dies, dos partits i 180 minuts a Qatar. La selecció amfitriona és la primera eliminada després de la derrota per 1-3 contra el Senegal i l'empat entre els Països Baixos i l'Equador, en la segona jornada del Grup A.

Amb l'eliminació en la segona jornada, Qatar es converteix en la pitjor amfitriona en la història dels mundials. Fins ara aquest dubtós honor requeia en la República de Sud-àfrica, que també va caure en la primera fase del Mundial de 2010, que va acabar guanyant Espanya. Però en aquella ocasió, l'amfitriona va sumar quatre punts i va arribar amb opcions a l'última jornada. Per tant, Qatar eliminada en la segona jornada, és l'organitzadora que abans diu adeu en tota la història i la que menys punts aconseguirà amb l'actual format.

La selecció entrenada pel català Félix Sánchez va perdre 0-2 en el debut contra l'Equador i ha tornat a caure 1-3 contra el Senegal en la seua primera participació en una Copa del Món. Mohammed Muntari ha tingut l'honor de marcar el primer gol mundialista per a Qatar.

En l'última jornada, els Països Baixos i l'Equador, amb quatre punts cada un, i el Senegal, amb tres, es jugaran la classificació per als huitens de final. La selecció de Louis van Gaal és la que, a priori, ho té més fàcil, ja que s'enfronta a Qatar, que ja no es juga res, més enllà d'acomiadar-se del seu Mundial amb bon sabor de boca.

També et pot interessar

stats