En quin punt està la planificació del València per a la temporada que ve?

Buscar un entrenador i renovar Gayà són els principals maldecaps

Quina és la situació als despatxos del València CF

El València CF ja pensa en la planificació de la temporada 2021-2022. Un equip que canviarà diverses peces del puzle, una de les quals és trobar l'entrenador perfecte per al projecte. Amb l'eixida de Javi Gracia, els primers candidats que sonen després que Voro finalitze aquesta nova etapa són Diego Martínez i Bordalàs.

El primer ha fet una molt bona etapa en el Granada, amb el qual ha jugat competició europea per primera vegada en la seua història i on encara no ha tancat una possible renovació.

Per la seua banda, Bordalàs també ha aconseguit grans resultats amb el Getafe, però la relació amb la directiva i alguns jugadors en els últims mesos s'ha refredat i s'espera la seua eixida al final d'aquesta temporada.

El següent problema deriva del fet que l'entrenador haurà de saber, tan prompte com siga possible, amb quins jugadors pot comptar per a la temporada que ve. Abans del 30 de juny, el València ha de vendre per valor d'uns 30 milions d'euros nets.

Meriton vol fer caixa amb Maxi Gómez, Cillessen o Guedes per qui el Sevilla ja ha demanat preu. Però l'afició tremola pensant que Peter Lim podria malvendre, com l'estiu, passat icones valencianistes com Soler o Gayà.

Precisament la renovació del capita de Pedreguer, que acaba contracte en 2023, serà un dels fulletons de l'estiu. De moment, les primeres converses no han tingut èxit. Com tampoc les de Lee Kang-in, convertit en un nou cas Ferran Torres, i que podria anar-se'n gratis l'any que ve. Qui ja ha se n'ha anat i ha sigut presentat amb l'Eintracht de Frankfurt és la perla del planter, Fabio Blanco.

També et pot interessar

stats