Punt d'inflexió (2-2)

El Llevant ha plantat cara a l'actual campió de Lliga en un partit que hauria de servir com a revulsiu per a canviar la dinàmica de l'equip

Els jugadors granota celebren un dels gols
Els jugadors granotes celebren un dels gols / Biel Aliño (Efe)

L'Atlètic de Madrid no era, a priori, el rival idoni per a tractar d'aconseguir l'anhelada primera victòria de la temporada. Però el Llevant ha plantat cara a l'actual campió de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, i fins i tot ha merescut sumar els tres punts. Tot i l'empat a dos definitiu, l'equip granota ix reforçat d'un partit que hauria de servir com a punt d'inflexió per al futur.

La millor posada en escena dels madrilenys ha tingut recompensa en el minut 11. Griezmann ha aprofitat les concessions defensives del Llevant, l'equip més golejat en Lliga, per a inaugurar el marcador al Ciutat de València. El gol ha deixat grogui els granotes, que han tardat a reaccionar després del colp. I d'un regal en el gol de l'Atlètic, a un altre en l'empat dels de Javi Pereira. Bardhi ha empatat el duel en aprofitar un penal infantil comés per Luis Suárez sobre Vezo.

L'empat li ha donat aire al Llevant, que ha eixit amb més intensitat en la represa i s'ha mostrat superior a l'equip de Simeone. Però, quan millor estaven els granotes, han rebut una altra poalada d'aigua freda. Cunha ha finalitzat una gran jugada personal de Rodrigo de Paul per a tornar a avançar els madrilenys. Tot i el nou contratemps, l'equip de Pereira no ha perdut la fe i ha seguit buscant almenys l'empat. I el premi ha arribat novament en forma de penal. L'àrbitre, a instàncies del VAR, ha assenyalat pena màxima per mans de Lodi i Bardhi no ha perdonat i ha completat el doblet.

Ja són dènou jornades sense guanyar en Lliga, però aquesta vegada l'empat sí que és un bon resultat. Dilluns, contra un rival directe com el Granada, serà una pel·lícula diferent i només valen els tres punts.

També et pot interessar

stats