Punt per a créixer (2-2)

L'Elx dona mostres de superioritat davant el Lugo, però deixa escapar la victòria.

Alexander celebra el primer gol de l’Elx
Alexander celebra el primer gol de l’Elx

Fou una autèntica llàstima que l'Elx no trobara la fórmula per a lligar els tres punts a l'Anxo Carro. En Segona Divisió no és fàcil posar-se per davant en el marcador fora de casa. Els il·licitans ho van fer en les dues parts de l’encontre, però el Lugo va saber reaccionar per a equilibrar el partit amb accions individuals de Lazo.

Durant el primer quart d'hora l'Elx es mostrà un poc dubitatiu. Això sí, quan despertaren marcaren les diferències. Alexander, que encara no s'havia estrenat amb la camiseta franjaverda, aprofità un baló solt a l'interior de l'àrea per a enviar-lo al fons de la xarxa. El veneçolà és un defensa amb una clara projecció ofensiva, i així ho demostra en cada jornada. En esta ocasió, la seua insistència va obtindre el desitjat premi.

En la represa, Iván Sánchez va aparéixer en escena. El seu talent és imprescindible en l'Elx. No obstant això, els intents que altres vegades sí que entraven van passar aquesta vegada per damunt del travesser de la porteria de Juan Carlos. És quan el Lugo, de la mà de Lazo, va sorprendre amb un xut fort i ras, i el duel tornava a l'empat.

Però els de Pacheta no es conformen mai. La reacció va vindre quasi en la següent jugada, i en una resposta ràpida. Yacine, últim fitxatge del mercat d'hivern, enganxà l'esfèric amb la cama dreta per a afusellar per l'escaire. Una altra vegada per davant al marcador. Ara bé, l'alegria no durà molt. Lazo, una vegada més, va inventar un tir travessat des del vèrtex per a certificar el definitiu 2-2.

La pròxima jornada, l'Elx també jugarà lluny del Martínez Valero, amb la tranquil·litat d'estar en una situació còmoda en la classificació. La visita a Son Moix suposa un examen per a nota davant d'un Mallorca que està molt a prop del play-off d'ascens.

També et pot interessar

stats