El PSG i el Basaksehir es retiren en partit de Champions per un insult racista del quart àrbitre

Pierre Webó, de l'equip turc, ha acusat un col·legiat després de ser expulsat.

Un moment del partit PSG-Basaksehir
Un moment del partit PSG-Basaksehir / PSG

Els jugadors del Basaksehir d'Istanbul han abandonat l'Estadi del Parc dels Prínceps en el partit de Lliga de Campions que l'ha enfrontat al París Saint-Germain, després que un membre del cos tècnic de l'equip turc haja assegurat haver rebut un insult racista del quart àrbitre. Poc després, els futbolistes francesos han fet el mateix.

Els fets han tingut lloc als vint minuts de partit. L'àrbitre, el romanés Ovidiu Alin Hategan, ha assenyalat una falta a favor del PSG i l'exinternacional camerunés Achille Pierre Webó l'ha protestada de manera enèrgica.

Alertat pel quart àrbitre, el col·legiat ha acudit a la banda i, segons l'exjugador camerunés, l'assistent ha indicat que l'autor de les protestes havia sigut "el negre".

Davant aquesta actitud, Webó i tota la banqueta han acusat per la seua conducta racista al quart àrbitre, Sebastian Coltescu, que s'ha defés al·legant que no li ha cridat "negre" en el sentit despectiu, sinó "xaval negre".

L'explicació no ha convençut els jugadors del conjunt turc que, liderats per un membre del seu cos tècnic, han retret al quart àrbitre utilitzar el color de la pell per a identificar al jugador. Tot seguit, els jugadors dels dos equips han abandonat el camp i s'han dirigit als vestuaris.

Poc després d'aquest desenllaç, l'equip turc ha piulat a les seues xarxes socials un "no al racisme" en senyal de protesta. Finalment, la UEFA ha anunciat la suspensió del partit, que previsiblement es jugarà el dimecres a les 18:55 hores.

També et pot interessar

stats