Protagonisme de la factoria de Paterna en la golejada d'Espanya al Kazakhstan (0-4)

Diego López i Fran Pérez han sigut titulars i han marcat un gol cada un

Els jugadors d'Espanya celebren el gol del valencià Fran Pérez
Els jugadors d'Espanya celebren el gol del valencià Fran Pérez / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola sub 21 s'ha imposat 4-0 al Kazakhstan amb dos gols de jugadors formats a l'acadèmia del València i ara jugadors del primer equip, Diego López i Fran Pérez.

També el valencià Pablo Cuñat, porter del Llevant cedit a l'Amorebieta, ha sigut titular en l'alineació de Santi Denia mentre que l'altre valencianista en la convocatòria, Javi Guerra, ha eixit en la segona part. El groguet Ilias Akhomach no ha jugat cap minut.

Els altres dos gols els han marcat Fermín López i Samu Omorodion, que permeten a la selecció espanyola mantindre el seu ple de victòries, tres de tres, en la fase de classificació per a l'Europeu de la categoria que es disputarà el 2025.