La proposta definitiva de l'Ajuntament al València: un estadi de 70.000 espectadors

El poliesportiu de Benicalap haurà de costar un mínim de 9,8 milions d'euros

Imatge de les obres del nou Mestalla
Imatge de les obres del nou Mestalla

L'Ajuntament de València ha presentat aquest dimarts la proposta definitiva al València CF per a la construcció del projecte del nou Mestalla. Uns documents presentats al club, al qual s'ha donat de marge fins al dia 10 de gener del 2023 per a contestar si accepta o no les condicions que imposa el consistori.

Entre les principals exigències d'aquesta proposta, estaria el fet que l'estadi de Mestalla hauria de tindre, almenys, una capacitat de 70.000 espectadors, un dels principals cavalls de batalla de les negociacions.

Ho acaba de fer públic la vicealcaldessa Sandra Gómez, després d'una reunió tècnica amb representants del València. Gómez ha indicat, a més, que entre els requisits s'inclou l'opció d'instal·lar una pista d'atletisme en cas de necessitat i plaques solars en la coberta de l'estadi tal com acordaren l'alcalde Joan Ribó i els responsables del València.

A més, un altre requisit que presenta l'Ajuntament és que el poliesportiu haurà de tindre, com a mínim, un cost de 9,8 milions d'euros, per a poder aportar totes les comoditats i garanties que necessita aquesta infraestructura.

També et pot interessar

stats