El problema dels cedits del Vila-real

Danjuma, Brereton i Mojica són els tres jugadors que tornen al submarí

El problema dels cedits al Vila-real

Danjuma , Brereton i Mojica són els tres cedits i les tres espines del Vila-real en este mercat. A hores d'ara cap dels tres entra en els plans del futur projecte del Vila-real.

Arnaut Danjuma és l'espina més grossa dels cedits. Fitxat per 20 milions, amb un sou de 3 i amb contracte fins al 2027, el seu rendiment, que s'esperava estel·lar, ha decebut. Deu gols en la primera temporada i dos en la mitja campanya següent. La falta d'acoblament al camp i també al vestidor acabaren en dos cessions al Tottenham i a l'Everton. Un gol amb cada equip, i una altra decepció. El pas per la Premier League no ha aprofitat per a reivindicar-se i complica una nova eixida per a donar alé i euros a l'economia grogueta. El seu retorn, un mal de cap de tresoreria i futbolístic.

Una altra decepció en la Lliga va ser Ben Brereton. Catorze partits i l'únic gol que marcà contra el Sevilla va ser anul·lat pel VAR. Trajectòria que acabà en una cessió a la Premier League on sí que s'ha reivindicat en les files del Sheffield. També 14 partits, però 6 gols. El desig del Vila-real, per un jugador que arribà lliure, seria un traspàs. El descens del Sheffield a la Championship manté el dubte.

Més clar pot ser el futur de Johan Mojica, després de la cessió a l'Osasuna. El Mallorca, on continuaria a les ordes de Joseba Arrasate, hi està interessat. Amb el vistiplau del jugador, falta l'acord dels clubs. Cessió amb opció de compra, la fórmula dels mallorquins; el Vila-real prefereix un traspàs.  

També et pot interessar

stats