Les principals lligues europees s'oposen a un Mundial cada dos anys

Asseguren que el calendari ja està massa concentrat per a incorporar més competicions

Les lligues europees s'oposen a un Mundial cada dos anys
Les lligues europees s'oposen a un Mundial cada dos anys

La majoria de les principals lligues europees han emés un comunicat en què s'oposen a la celebració d'un Mundial de futbol cada dos anys. D'aquesta forma contestarien a les declaracions del president de la FIFA, Gianni Infantino, que ha obert aquesta possibilitat per tal d'oferir un major nombre de grans esdeveniments esportius, al·legant que són atractius per al gran públic.

Així, el comunicat, les lligues asseguren que la creació de noves competicions o l'expansió d'aquestes no és la solució als problemes de l'actual calendari futbolístic tan congestionat.

Per això demanen arribar a acords amb tots els estaments participants en el món del futbol professional, per a poder complementar les competicions dels combinats nacionals en les diferents finestres amb les dels clubs d'origen dels jugadors.

Les lligues firmants d'aquest acord són LaLiga espanyola, la Premier League anglesa, la Bundesliga alemanya, la Serie A italiana, la Liga Portugal, l'LFP francesa, la Premier League russa, la Football League suïssa, la lliga sueca, la lliga danesa, l'LPF romanesa, la lliga polonesa i l'EFL, la Segona Divisió anglesa.

També et pot interessar

stats